Våre behandlinger

Våre behandlinger

Hårklipp

I vår salong er vi opptatt av å hjelpe deg å finne den beste versjonen av deg selv.

Vi analysere hårtype, ansiktsform og personlighet i jakten på ditt beste jeg. Foreslår forskjellige frisyrer og viser hvordan du på enklest mulig måte kan forme håret selv. Vi anbefaler produkter som passer akkurat ditt hår og gjør stylingen lettere.

Farge

Når det gjelder farge prøver vi så langt det lar seg gjøre og imøtekomme ditt ønske. Ser vi derimot at ditt ønske blir lite kledelig, at håret ikke er sterkt nok for ønsket resultat. o.s.v, så kommer vi med råd og veiledning, andre forslag som er mere kledelig og mindre skadelig for håret.

Vårt mål er å finne den fargen, den nyansen som får Øynene dine til å stråle og huden din til å se frisk ut. Motebilde kan ofte være ensporet. Hvis motebilde er platinablond, så er det ikke dermed sagt at alle kler det. Vi mener at frisører har en viktig jobb i å veilede kunden til et fargeresultat som komplimenterer kundens hud og øyenfarge.

Føn

Vi vasker og styler håret etter ditt ønske.

Permanent

Kanskje ønsker du deg en mykere hårfrisyre?

Da kan krøller være noe for deg. Permanent gir volum til et flatt og livløst hår. Du kan få myke naturlige krøller, bare en lett bevegelse eller faste holdbare krøller.

Vask og legg

Her ruller vi opp håret, tupperer og legger det til i en flott frisyre.

Vaskestasjon

Brud

For at bruden skal få en litt eksklusiv følelse på bryllupsdagen så stenges salongen for alle andre enn brudefølget. Bruden får salongen for seg selv og kan slappe av og nyte dagen. På forhånd settes det opp en prøvetime der frisør og brud blir enige om hvordan make up og frisyre skal se ut på den store dagen.

Hodebunnsmassasje

Hodebunnsmassasje har vist gode resultater på stresset hodebunn og hodepine. En annen positiv effekt av hodebunnsmassasje er at det kan sette i gang hårproduksjonen. Friksjonen gir en økt blodsirkulasjon som igjen bidrar til et bedre vekstmiljø i hårsekken/hårfolikkelen.

I tillegg kan hodebunnmassasjen utføres med en kur som er godt for håret ditt.

Håroppsett

Her kan du komme med bilder av forslag til enkle oppsett, festfrisyrer eller til den store bryllupsfesten.
Hvis du er usikker på hva slags oppsett du ønsker så kommer vi med forslag og anbefalinger som passer din ansiktsform, personlighet og ikke minst anledning.

Kur

Hvis håret ditt er slitt og tørt etter kjemiske behandlinger og daglig styling så kan det hende at håret ditt trenger en skikkelig s.o.s kur. Hvis håret ditt er livløst, flatt og svakt og ikke istand til å vokse så hjelper det ikke bare med fuktighet lenger, da trenger håret proteiner.

Proteiner holder på fuktigheten i håret og hjelper til med å opprettholde hårets fuktighetsbalanse.

En proteinkur er et gjenoppbyggende produkt som er proppfult av proteiner som håret lett absorberer. Dette hjelper til med å reparere skadene på hårstrået, noe som fører til sterkere og sunnere hår i lengden. Kom innom for en konsultasjon og vi hjelper deg å finne riktig kur for ditt hår .

Fargeanalyse

Vi hjelper deg å se om du har en varm eller kald undertone og hvilke farger som fremhever og får deg til å se frisk og opplagt ut. Vi viser deg også fargene som får deg til å se gusten og blek ut og forteller deg hvorfor. Du får med deg et fargekart som du kan bruke når du er ute og shopper sånn at du ikke ender opp med klær du ikke bruker på grunn av feil fargevalg.

Fargeanalyse

Riktig bruk av farger og kontraster er med på å fremheve din personlighet.

Vippebøy

Er en semi-permanent behandling som gir dine naturlige vipper en perfekt bøy, denne type behandling holder i ca. 4-8 uker. Et godt alternativ om du ikke ønsker å sette på falske vipper, men heller fremheve og løfte dine naturlige.
Farge på vippene er selvfølgelig inkl. i prisen.
Behandlingen tar rundt 1 time.

Farge vipper

En fin behandling for deg som ønsker å markere vippene dine uten å måtte bruke mascara.

Brynsstyling

Vi former og farger brynene dine i ønsket fasong og farge. Vi vokser, skjærer eller napper, helt etter ditt ønske.

Permanent makeup

Permanent makeup

Vi utfører permanent makeup på øyenbryn og eyeliner over øyet.

Vi ønsker at kunden skal få et naturlig og fint resultat, som både vi og kunden kan være stolt av. Les mer om permanent makeup her.

Permanent makeup forside

Hairextension – sette på eller fjerne

Hvis du ønsker tykkere hår, lengre hår eller bare en effekt i håret så kan hairextension være noe for deg.

Hull i ørene

Vi bruker Blomdahl øredobber som er ledende innenfor medisinsk hulltagning og som er skånsomme mot din hud og helse.

Voksing

Vi bruker en mild vokstype beregnet for å fjerne uønsket hårvekst i ansiktet.

Hårerstatning/Hårdeler for menn

HFM hårdelen kan sammenlignes med eget hår, det føles som eget hår, og ser ut som det vokser rett ut av hodebunnen. Les mer om hårerstatning for menn.

Bestill en behandling nå